Student

Lillebrorsan tog studenten igår och storasyster var naturligtvis där med kameran och förevigade. Jag tvingade också Nicklas att filma det hela, någon gång måste vi ju använda den där videokameran!
Nicklas var så ivrig i sin roll att föreviga att brorsans nya flickvän trodde att det var Nicko som var vår låtsaspappa! Detta lilla misstag uppskattades av mig och jag fnissar än då jag tänker på det. Kommer bli ett sådant där långkörarskämt. När vi sitter, gamla och skrynkliga, på hemmet kommer jag ta upp det där. ”Minns du när de trodde du var min låtsaspappa” kommer jag säga med en gammal darrig röst och sedan kommer jag skratta så att personalen får torka mitt saliv från närsittande gamlingars ansikten.
Tänkte förresten på vilka fantastiska släktförhållanden det skulle bli om folks gissningar vore rätt. Jag skulle då vara mamma till Carro och Nicklas skulle vara min låtsaspappa, det vill säga Carros låtsasmorfar. Ja jisses… 😉

 dale-student-1.jpg    dale-student-2.jpg Daniel fick en massa kramar av lillasyster.

dale-student-3.jpg  Jag och studenten.

nicko-med-handvaska.jpg  Nicko fick hålla handväskan.

dale-student-6.jpg  Daniel med en massa presenter.

dale-student-5.jpg  Skål studenten!

Grattis Daniel!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Student”

Kommentarer inaktiverade.