Nya glasögon

Mycket nytt idag…

Igår beslutade jag mig äntligen, efter några månaders provande, för vilka glasögon som skall få pryda mitt ansikte i framtiden. Jag är ju egentligen en linsbärare men ögonen bör ju få vila från linser lite då och då. För det behövs ett par snygga glasögon. Mina gamla är vanliga och tråkiga. Jag ville ha något kul. Så det blev dessa röda. Om två veckor bör de vara klara. Spännande!

mina-glasogon-2.jpg  mina-glasogon-3.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Nya glasögon”

  1. Mkt snygga glasögon!!! Jag hoppas jag få se dig i de nästa gång jag ser dig! kram

  2. Tjusigt. Har ju till och med en bild när jag har på mig dem! ha ha Kram

Kommentarer inaktiverade.