Ny dammsugare

Nicklas kom, stolt som en tupp, hem med en ny dammsugare igår. Denna hade ett märke jag inte kände igen och var ful och grå. Jag blev sur. Jag ville ju ha en liten behändig sak av ett välkänt märke och i en snygg färg, typ Electrolux Ultrasilencer i röd/silvrig färg typ…
Tack och lov ringde mamma och ville att vi skulle ta en promenad. Skönt tänkte jag som då slapp se den dumma gråa dammsugaren. Under promenaden berättade jag om dagens händelse för morsan. Någonstans mellan det att jag sa dammsugarens märke, då hennes ögon började glittare oroväckande mysko och fram tills dess att hon tog fram sin dammsugare, en Electrolux Ultrasilencer, i ett försök att få mig att vilja byta våra dammsugare förstod jag att den dammsugare som Nicko tagit hem var okej.
Kanske till och med mer än okej med tanke på mammas reaktion. Min mamma kan dammsugare, det är hennes specialitet. När jag och brorsan var små brukade hon skämta om att dammsugaren var hennes bästa vän. Jag och min bror trodde henne, utan att tveka trodde vi henne. Hon spenderade mer tid med sin ”bästa kompis” än med någon annan.
Så jag kommer att behålla min nya dammsugare, trots den fula färgen. För guds skull – dammmsugsgudinnan har ju talat och henne säger man inte emot!

nilfisk.jpg Welcome to Vikaholm Mr Nilfisk Extreme.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Ny dammsugare”

  1. Jag kände igen det här Nilfisk…. Visste att jag sett det, nilfisk advance! Men kunde inte komma på va det var för nåt.. Men idag på jobbet såg jag det! Det är något företag lr nåt.. Dom hade iaf gjort vårat sköljmedel tror jag bestämt att det var… Tydligen gör dom dammsugare också då..

Kommentarer inaktiverade.