Ring mig inte!

Jag trodde läsning och rättning av uppsatserna skulle gå snabbt, jag trodde fel.
Därför sätter jag upp en enda regel denna afton och det är:

– Ring mig inte!

Om ni stter och funderar på att slå mig en pling, gör det inte. Jag kommer ändå inte svara. Denna regel gäller av naturliga anledningar främst Carro, Linda, Cina, Tina, mamma och mormor. Cina kan iofs strykas för hon ringde redan i förmiddags. Mamma får också tas bort för henne behöver jag ringa. Carro brukar aldrig respektera mina förhållningsregler så det är la inte lönt att ha med henne. Skit också. Allt krackelerar!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Ring mig inte!”

Kommentarer inaktiverade.