Är det inte lustigt så säg?

Jag har hela tiden darrat som ett asplöv över tanken att jag inte kommer få ihop 15 sidor till uppsatsen. Nu är jag på sida 14 och än är det en hel del kvar som ska präntas ner! Nu darra jag på tanken att det istället blir över 20 sidor, vilket är totalt, jättemycket förbjudet!
Lite darrar jag också på tanken att uppsatsen ska ha landat i min lärares mejl på fredag morgon då han öppnar upp mejlen, vid ca 08.30 har jag räknat ut. Men superkvinnan-Josse kommer hinna. Hon får helt enkelt försaka andra mindre viktiga saker:
– Inte skriva blogg
– Inte äta middag, på sin höjd en snabbt nerslinkande banan.
– Inte vara trevlig mot Nicklas. Risken är då att han blir pratglad eller liknande vilket skulle orsaka en försening i arbetet.
– Inte ringa till Carro. Tror inte vi någonsin pratat i telefon i mindre än en timme. Omöjlig uppgift.
– Inte gå in i Favoriter-mappen ”Blogg” där mina favvobloggar finns samlade. Då är det kört!

Med min karaktär kommer jag hålla mig till denna listan…. inte 👿

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Är det inte lustigt så säg?”

  1. Jag förstår vad du menar med att få ihop sidorna till uppsatser. Finns inget värre än att börja, men sedan när man har kommit igång så blir det mer än vad det ska.
    Du kommer lyckas..

    Men alltid nån trevlig kommentar kan du lämna till Nicklas, alltid skönt med en liten paus i allt skrivandet. =)

  2. Anna: Jag tror minsann att jag lyckades. 19 sidor text – perfect! Jag har inte karaktär nog till att ta pauser 😉

Kommentarer inaktiverade.