Ändrade planer

Jag skulle egentligen lagt ut lite bilder på min dag nu ikväll men det får jag skjuta på. Var otäckt nära att krocka med en bil på väg hem från Gislaved så jag är lite skakis. Blev riktigt jävla sketrädd rent ut sagt. Bilen stod på en busshållplats och svängde ut precis framför mig. Jag väjde över på vänstersidan men tyvärr gjorde den andra biljäveln det med. Den skulle rätt över vägen in på bensinmacken som var mitt emot bullhållplatsen. Jag lyckades på något vänster vrida runt bilen och körde in på mackens infart. Hade jga haft Volvon hade jag antingen smält med bilen eller hamnat i diket med fronten, Gölfen är lättare att svänga runt med. Kvinnan som körde den andra bilen vevade ner rutan och började gorma om att hon minsann hade blinkat. Jo visst, EFTER att hon svängde ut!!! Tack och lov var det en kille som såg vad som hände och försvarade mig. ”Du får ju för fan se dig för innan du svänger ut” sa han. ”lägg dig inte i” gnällde kvinnan. Jag sa till henne att kolla nästa gång innan hon svänger ut. Klarade inte skälla, var bara så glad att jag inte smällde!
Jag bara tänker på barnen som satt i hennes bil. Tänk om jag hade kört in i bilen, tänk på barnen!!!!
Tråkigt avslut på en annars bra dag, vilken ni får höra mer om i morgon. Den innehåller lite jobb, lite gjutjärnslock, lite pizza och massa kändisar! Spännande vaaaa!?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Ändrade planer”

  1. Jaa! Väldigt spännande! 🙂 Nu vill jag se kort! Om du vill ha fler så ring mig… 😉

Kommentarer inaktiverade.