Tjohoo

Idag var jag på en MR-röntgen i Vmo. Det var…ehh hmm.. som vanligt. Börjar bli lite expert på sådant där vid det här laget. Ja minsann, det är också en talang det. Fast idag hände något ovanligt. Hör nu upp, detta är dagens mest spännande. När sköterskan skulle sätta in kanylen till kontrasten blev det lite fel och blodet började spruta! Det var blod på min arm, på sängen och på golvet. Vi fick pausa lite för att torka upp innan allt kunde återgå till det normala.
– Oj, nu tömde jag dig visst på lite blod, sa sköterskan.
– Jaha du, sa jag.
Dagens bästa var det.
Dagens sämsta var resan hem då jag kände mig otroligt oeffektiv som bara satt där och körde så jag tog lite fulkort på mig själv. Megatöntigt nu i efterhand men dödligt roligt just då.
Dagens sämsta kommer här:

jag-i-bilen5.jpg I’m booored!

jag-i-bilen2.jpg  Massa jobbig sol ute.

jag-i-bilen3.jpg  Se där ja kom tungan också.

jag-i-bilen4.jpg  Lång och tråkig väg.

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Tjohoo”

Kommentarer inaktiverade.