Dilemma

Är det inte konstigt att ”Du är vad du äter” visas på en sådan promenadvänlig tid som 19.00 – 20.00 på 3:an? Det är ju perfekt att gå ut och gå, jogga, sticka till gymmet osv under den tiden. Det är innan alla bra tv-program hunnit börja och efter det att man käkat kvällsmat, snackat om dagen och röjt undan allt ogjort. Effekten blir alltså att folk, som till exempel jag själv, stannar inne och tittar på Anna Skipper, skriver upp recept som jag aldrig kommer laga och får ångest över hur fel jag äter istället för att gå ut och motionera.
Det du Skipper har du inte tänkt på vaaaa! Slutsatsen av det här blir då alltså att det är fröken Skippers fel att svenskarna blir allt större. Skönt att man har någon att skylla på 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Dilemma”

  1. Jag gillar inte riktigt henne. Skulle aldrig orka leva och bara äta sånt som hon visar. Man får ju inte göra nåt=) Undra hur de ser ut i hennes eget kylskåp haha…
    Jag kör på den metoden. Ät vad du vill men bara inte så mycket;)

  2. Anna: Om hon lever som hon lär måste hon spendera sina 15 vakna timmar med att stå i köket för det är ingen direkt snabblagad mat hon rekommenderar…

Kommentarer inaktiverade.