Radiotjänst :(

Jag blir alltid på lika dåligt humör när det fula kuvertet från Radiotjänst ligger bland posten. Glädjedödare!
Jag tillhör dem som mer än gärna hade sett reklam på svt om jag slapp betala 499:- i kvartalet. Just på tv tycker jag att det kan vara skönt med reklamavbrott. Perfekt att fixa en macka, kissa, ringa ett samtal eller liknande under de 4 minuterna reklamen håller på. Fattar inte folk det? Däremot gillar jag inte avbrottet för nyheter mitt i söndagsfilmen på 4:an. Det är irriterande!
Idag fick jag i alla fall med en färgglad broschyr i det fula kuvertet. Där i stod det att de som betalar tv-avgiften har 10% rabatt i Svt:s och Sr:s webshoppar. Men hallooooo! Det känns ju inte som ett privilegium direkt eftersom man är tvungen att betala avgiften.
Jag vill inte ha någon  jäkla rabatt eller färglad broschyr, jag vill ha 499:- kronor över i kvartalet istället!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.