IQ-test

En sådan här dag då man inte har något bättre för sig än att vakta den nykastrerade katten så att den inte plötsligt blir kall, vit, blå och slutar andas kan man passa på att göra ett skojsigt iq-testIllustrerad vetenskaps hemsida.
Mitt resultat blev 119, vilket är en liiiiiten irriterande poäng från att klassas som hög intelligensnivå. Men nära skjuter ingen hare… På tal om hare så ska jag gå och vara lite hönsmamma över nykastrerade Ester nu. Staaaackars Ester! 

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “IQ-test”

  1. Piotor: Men det var la inte så dåligt! Nu tycker jag att du går in te kontoret i morgon, med det här testets resultat i handen, och kräver löneförhöjning. Det kan gå! 😉

  2. Själv har jag 123. Känner mig ganska smart nu 🙂 Jag hade hög intelligensnivå . jag var smartare än 93 % av populationen 🙂 Känns bra.

  3. Linda: Då ger jag samma råd till dig som till ovanstående: Kräv löneförhöjning! 😉

Kommentarer inaktiverade.