Snyggve pinnar

Idag fick jag äntligen tummen ur röven och hämtade mina pinnar på blomsteraffären som jag beställde för några veckor sedan. Har inte riktigt fått kläm på vad de heter. Har hört ormhassel, trollhassel och vridhassel. Oavsett namn så är jag nöjd med resultatet. Ska försöka hitta en smidig ljusslinga med minilampor i till jul och fästa i kringelikrokarna. Kan nog bli redigt snyggt!

vridhassel2.jpg    vridhassel.jpg

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Snyggve pinnar”

  1. Sån skulle jag väldigt gärna vilja ha i min trädgård… Se om man kan få tag i nån sån buske. Väldigt fint o ha i uppsättningar o blombuketter!

Kommentarer inaktiverade.