”Storhandling” på Willys

När jag ändå var i Halmstad idag, för ett möte med Bertil om uppsatsen, passade jag på att ta turen ut till Willys vid flygstaden. Mitt tidigare intryck av denna ”billighetsaffär” är ganska dåligt. Men jag måste erkänna att efter idag är mitt intryck annorlunda. Jag gillar Willys! Organiserat, stor utbud och fräscht. Fick dock lite ångest över att svika lilla ICA (rim rim!). Blev ingen storhandling direkt, lite ost, juice, bröd och annat nyttigt kraffs.

På väg hem svängde jag in på den lokala möbel- och presentbutiken. Om jag inte nämnt det tidigare hyser jag ett visst agg gentemot detta jätteplace som lyckas konkurrera ut övriga lokala butiker. Jag gillar inte sånt! Men nöden har ingen lag, jag behövde nämligen en produktkatalog från Cult Design. Har kollat deras hemsida men ville se mer! Vem vill inte se mer av deras grejer? Nu till den roliga biten av storyn. Jag behöver katalogen för att kolla ut vilka grejer jag ska köpa i Marianas butik på grannorten. Fy vad ond jag är! Tar deras katalog men handlar hos ngn annan. He he he heee… :mrevil:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.