Hamstrar

Ibland när jag öppnar kylskåpet blir jag rädd för mig själv. Stooor hamstervarning! Jag brukar glömma att jag köpt vissa saker och då blir resultatet ett väldigt välfyllt kylskåp. Häromveckan glömde jag att jag redan hade köpt miniförpackningar med koncentrerad juice så plötsligt fanns det 12 (!) sådana förpackningar i vårt kylskåp. Denna veckan verkar det vara tomaterna som ökat drastiskt. Har just nu två välfyllda påsar med tomater. Glömde visst… 😉
Annat som jag ”älskar” att hamstra är burkar med champinjoner, kikärtor och krossade tomater, även gul och röd lök kan det finnas en hel del utav. Ja just det, påsar med tacokryddor har jag en jäkla massa just nu också, glömde visst….

kylskapet.jpg  Visa inte detta för kostmedvetna fröken Anna Skipper!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.