Badkväll

I kväll hade vi badkväll hos Carro.
I alla år jag känt henne har det stått en jacuzzi i badrummet. I alla år har vi låtit bli att bada i den men ikväll var det alltså dags. Jag, Carro och Tina kröp ner så att vattnet svämmade över! Det var varmt, riktigt varmt! Men skööönt när bubblorna kom igång och mjukade upp ryggen. Efter en stunds svettande i badet fick det vara nog och vi tog en välförtjänt kall dusch och målade naglarna istället.

badbrudar.jpg  Badbrudarna Tina, Carro och Josse svettas i det heta vattnet. Liiiite trångt…. 😉

gissa-ben.jpg Gissa vems ben. Härligt med hela färgskalan!

cina-badar-fotbad.jpg  Cina badar fotbad.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Badkväll”

  1. Jag har ett förslag angående sorkhögar Räfsa ut jorden, Den jorden sorken gräver upp är en mycket fin och välarbetad jord Och det är lättare att hantera en räfsa mot en spade Ni sparar ju samtigt bensin. TÄNK POSITIVT!!!

    OBS!!!OBS!!!!!! Använd handskar när ni håller på med sorkjord!! (sorkfeber)

Kommentarer inaktiverade.