”Kompis” i gräsmattan

Nicklas har under den senaste tiden bedrivit ett krig mot den stackars sork som bosatt sig i vår gräsmatta. Jag har märkt att djuret irriterat min kära sambo ganska rejält eftersom han varje morgon på väg ut till bilen stannat, stirrat på högarna och suckat djupt. Samma procedur upprepas efter hemkomsten från jobbet. Igår fick det dock vara nog. Nicklas hämtade en spade och lyckades gräva upp den söta sorken. Tyvärr var den endast söt en liten stund, sen blev den bara otroligt förbannad. Den pep och fräste mot oss. Snabbt som ögat hämtades en spann där det förbannade djuret lyftes ner. Bärmhärtig som jag är slängde jag lite jord över honom, han verkade nöjd med det. Eftersom vi är djurvänner åkte Nicklas en bit upp i skogen och släppte Herr Sork där. Vi var nöjda och kunde igår kväll luta sig tillbaka i soffan och njuta över dagens bedrift. Tills idag… Det verkar som om Herr Sork även har en Fru Sork, kanske till och med Barn Sork!!! Naturligtvis är den kvarlämnade sorken riktigt sur och straffskjuter högar i rasande fart. Jävla djur! Borta är djurvännerna på Vikaholm och fram kommer nu m-ö-r-d-a-r-n-a! This is WAR.

sork1.jpg   sork3.jpg En förbannad sork

sork2.jpg  En glad och fri sork långt ifrån vår gräsmatta.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “”Kompis” i gräsmattan”

  1. Jag måste tillägga att jag ville ge den till plutten så han hade kunnat leka med den i och för sig hade det nog varit bättre att ge den till vår lille honkatt, hon lär inte låta den leva i alla fall.

  2. ååååååh va söööt den va. mullvad var det. sötis. kunde ju burat in den och haft den inomhus, som ett avkavrium fast med jord och så kunde man se hur den gräver runt och så. slängt ner maskar och annat, typ mat rester och banan skal, som den kunde levt på.
    Haha. :):):)

  3. Jag säger det igen! Jävla pucko som släppte ut den igen! Man ska ju ha ihjäl dom! När man väl lyckats fånga dom… För dom e inte lätta o fånga! Så om ni fångar fler: DÖDA dom!

Kommentarer inaktiverade.