Telefontid

Denna dagen har hittills gått åt till att ringa samtal och sitta i telefonkö. Jag blir galen på dessa telefonköer! Fast hos H&M får man lyssna på musik, det blir plus i kanten. Fick höra en riktig bra låt, har glömt vad den heter…  Var i alla fall någon sån där gammal klassisk kärleksballad. Värst är det att ringa till Antagningen i Stömsund, de som har hand om ansökningar till högskolan. Jag har ringt femtielva gånger nu och tutar det inte upptaget så är det en kärr.. eller jag menar dam som säger: För närvarande är alla våra linjer upptagna, var vänlig försök senare. Så har hon sagt hela dagen!!! Varför kan hon inte bara vara ärlig och säga: Hej, vi är jävligt lata och sitter i fikarummet hela dagen, var vänlig stör oss ej. Ärlighet varar längst fröken Antagningen!
Håller samtidigt frenetiskt på att få tag i en studievägledare på gymnasiet i grannbyn men hon verkar inte vilja prata med mig idag. Hamnar i växeln efter en stund istället.
Hade dock ett trevligt samtal med sekreteraren på LUT i Halmstad. Hon är alltid så go och hjälpsam. Hon är nog det enda positiva med högskolan i Halmstad. Vore det inte för henne kunde de lika gärna jämnat skiten med marken.
Så här sitter jag alltså nu, i ett hav av ansökningspappren, betyg och kurskataloger och lyssnar på kärr..eller jag menar damens: Var vänlig försök senare…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.