Påskdagen

Seg som jag är kommer Påskdagsuppdateringen inte förrän nu… Efter att ha slitit på jobbet några timmar var det dags att fara till Carro där förfesten skulle hållas. Det blandades en oavancerad, dock smakfull, bål bestående av juice, sockerdricka, sprite, physalis, kiwi, vindruvor och alkohol. Populär blev den i alla fall för när det var dags för avresa var skålarna näst intill tomma.
Väl på Grand shakade jag och Tina ass på det lilla dansgolvet där det spelades riktig musik! Det stora golvet gästades av Rydell och Quick dvs, skitmusik. Jaaaa, jag sa det! Rydell och Quick spelar skit! De bara vårlar fram s.k. rockklassiker på en ljudnivå som gör döva till hörande. Scenshow har de dock en häftig, den kan jag ge cred för men det räcker inte för mig. Sorry. Efter en stunds dansande och studerande av otrolig dansanta brudar (avundsjuk? JAaa!) började det knorra i magen. Matdags. Charlie Chaplins kebabrullar är ett måste när man är i Falkenberg. Ett bra avslut på kvällen. Sen väntade en lååång bussresa hem där jag och Blondie kunde konstatera att vi är för gamla för att åka ut och festa 😉 På ovannämndas sida finns fler bilder från kvällen.

nicko-och-carro.jpg   cina.jpg   richard.jpg
Carro och Nicko          Cina           Lammköttet Richard

tina-pimplar-vin.jpg   cilla-och-lisa.jpg   jag-och-carro-smilar.jpg
Blondie            Cilla och Lisa          Jag och Carro

tina-i-bussen.jpg  Söta Tina blev eskimå i den iskalla bussen på väg hem.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Påskdagen”

  1. Riktig musik..?? Jag tyckte mest att det va B….. musik… Men men tycker ni om det så. Jag föredrar dock Rydell o Quick om jag får välja mellan dom två. Söt Tina är i Isbjörns jackan…;-)

  2. Nämen Carro, vad antyder du!? Anar man lite främlingfientlighet där under den röda kalufsen? 😉 Tina va jättesöt hela vägen hem.

Kommentarer inaktiverade.