Otäckt sexparty

Jag är inte pryd, ville bara säga det. Men igår när två kvinnor dök in mitt i Cillas inflyttningsfest och börjar packa upp en massa suspekta saker på bordet, det var inte parfymer kan jag säga, då blev jag generad! Detta enbart på grund av att det satt en kvinna bredvid mig, en kvinna som jag kallar MAMMA!!! Man kan inte ha med sin mamma på ett sexparty. Helt jäkla omöjligt. Oavsett om man tänker handla eller inte går det bara inte ha sin mamma med. Impossible! Tack och lov skötte min mor sig riktigt bra och det hela blev istället för pinsamt faktikt riktigt roligt. Vi skrattade år hypervibrerande dildos och, hör och häpna, vapenklassade dildos!

vapenklassad-dildo.jpg Vapenklassad dildo

sexparty.jpg  Smått och gott
 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Otäckt sexparty”

  1. Den du var en lång och ståtlig en.
    Som du kanske vet är en normal erigerad penis storleken mellan 12cm-22cm och allt över det är alla kvinnors dröm.

Kommentarer inaktiverade.