H&M beställning!

Beställning från H&M, ganska basic. But don’t worry, 50% av kläderna kommer inte passa, så blir det alltid. Men testa kostar ingenting 😉

vit-troja-trekvartsarm.jpg    vit-troja.jpg    svart-vit-kjol.jpg    svart-troja.jpg  

shorts.jpg    mintgron-troja.jpg    kjol.jpg    harspannen.jpg

 

Jag har absolut inte råd med det här pga dessa anledningar:

– Försäkringskassan (hata!) kräver 1787:- av mig eftersom de anser att jag fick för mycket bostadsbidrag våren 2005. Detta har de plötsligt kommit på nu. Dessutom beräknar de hela årets inkomst även om det bara är i början på året jag hade bidraget. Så om ni behöver bostadsbidrag under januari månad får ni fan se till att inte tjäna för mycket under december månad samma år för då kommer lilla Försäkringskassan 👿

– Efter att ha provat icke fungerande linser fram och tillbaka beslutade jag mig för att behålla samma märke som jag haft tidigare och bara byta på högerögat. Optikern deklararar då nöjt att hon ville ha härliga 1200:- för detta. På nätet betalar jag 600:-. Jag borde fasen betalt för att det varit så mycket krångel!

– Glasögonen är fortfarande inte inhandlade…

Men uppenbarligen trodde jag på mirakel då jag beställde kläderna. Positivt tänkande, I like! 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.