Utmanad

Jag har blivit utmanad av Lisa. Detta var för flera dagar sedan och jag skäms nästan ögonen ur mig att jag inte tagit tag i det tidigare. Men ni vet, ”det har varit så mycket” (klyscha nr. 1).

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.
Bloggare som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.
Slutligen väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Okidoki, då kör vi:
1. Jag har noja för hud. Kan inte klia någon annan direkt på huden av rädsla för att få dennes hud under naglarna. Blir ju mest Nicko som drabbas av brist på ryggkliande. Jag ställer upp ibland men drar då naglarna på ”fel” håll eller från sidan. Ryser vid tanken på att ha en annan människas äckliga bacillhud under mina naglar!

2. Jag kör for fort. Uhuuu vilken modig bekännelse… Jag håller alltid, nästan alltid i alla fall, hastigheten på 30-, 50- och 70-vägar men ytterst sällan på 90-vägar.

3. Har något hemligt förbund via ödesguden med Svenne och Lotta. Jag har en tendens att stöta på Hepstars-Svenne och hans fru Lotta överallt. Senast på Statoil i grannbyn. Hon lånade toaletten och han läste tidningen. Har även campat på samma camping som dem och hjälpt Lotta få en raggares telefonnummer på ett dansställe långt ut i den halländska skogen.

4. Jag har aldrig rapat. Jag har aldrig i vuxen ålder lyckats rapa. Sist var väl då morsan klappade en i rumpan när man skulle rapa efter ammning. Pga av minnesluckor från den tiden kan jag dock inte vara säker på att jag rapade ens då. Har vekligen försökt lära mig denna konst men det är omöjligt.

5. Som barn var jag en elak syster. Min stackars bror fick alltid vara häst och springa i en cirkel runt mig där jag stod med en piska som jag smällde i marken bakom honom då han skulle springa fortare. På morgonen väckte jag honom genom att tända den starka taklampan, slita av honom täcket och skrika ”Godmorgon” jättehögt. Sedan fick jag kuta i 120 ner till toaletten och låsa in mig för han blev ARG. Konstigt…

6. Jag har noll bloggpolare. Detta innebär att jag inte har en jävel att utmana. Lisa har ju uppenbarligen redan gjort den och likaså Anna. Hmm, i ett desperat försök skulle jag faktiskt kunna utmana Carro att göra den i sin blogg på communityn som börjar med L- och slutar med -unarstorm. Tina kanske kan göra en miniversion med bilder på hennes bilddagbok. Och där tog listan slut 😉

Jaha, då var det slut på dagens roligheter. Åhh så roooligt 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Utmanad”

  1. Carro borde skaffa sig en blogg hon med. Jag sa de till henne men hon sa att hon inte har nåt att skriva. Konstigt tycker jag hon som alltid har en massa att säga 😉

Kommentarer inaktiverade.