Den hemska flygresan

Nu har kvinnans make uttalat sig i Aftonbladet. Han är besviken över att Fritidsresor inte hört av sig. Fritidsresor i sin tur ville inte vara för påflugna. Men de kunde väl åtminstone skickat ett brav eller något för att visa att de bryr sig! Jag tycker även att vi andra passagerare på planet kunde få något form av brev från Fritidsresor. Det känns så konstigt att bara släppa det som hänt utan att riktigt förstå varför det blev som det blev. Varför vände vi inte om eller landade tidigare? Men det kommer vi nog aldrig få svar på. Fritidsresor vill inte uttala sig om speciella sjukdomsfall eller något omkring dem. Det kan man ju i och för sig förstå, för den drabbade familjens skull.
Men det känns konstigt att något sånt här kan hända och det sedan bara ska glömmas bort och nästan tystas ner.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Den hemska flygresan”

  1. Vilken jobbigt slut på semestern och jobbigt att inte få några svar på alla frågor… Känns som fel inlägg att ställa den här frågan, men jag gör det ändå! Jag hittade din sida när jag surfade runt efter Thailandsinfo och var man kan åka och du verkar ha koll på resmålen där, så jag tänkte bara kolla vad du skulle rekommendera i Thailand. Jag och min sambo ska gifta oss och tänkte åka på en försenad bröllopsresa i november, 14 dagar, och vill bara ta det lugnt och ha det skönt samt betala lagom mycket för det… 😉 Vi är absolut inga vana resenärer, utan vill ha en resa med lugn och ro och bra bad och sol… Vore najs om du skulle kunna tänka dig att tipsa oss om något prisvärt & trevligt! 🙂 Ha det bra!

  2. I aftonbladet stod det att hon förmodligen dog av hjärtinfarkt. Va ju det jag gissade på… Stackars familj säger jag bara… Konstiga piloter!!

Kommentarer inaktiverade.