Godmorgon!

Åhh vilken härlig morgon! Solen skiner och himlen är blå. Hoppas hoppas hoppas det kommer bli en bra dag. Gårdagen var en pissdag och då borde den här åtminstone kunna bli bättre. Den dåliga dagen igår började egentligen redan kvällen innan när jag skulle gå och lägga mig. Skulle ha ut en kräm som stod längst in i badrumsskåpet och häver då, natruligtvis, ut en parfymflaska i golvet som går i tusen bitar. Det stinker fortfarande parfym på toaletten vilket i och för sig är bättre än lukten som spred sig utanför huset igår på eftermiddagen, grispiss. Det fanns alltså två luktlägen på Vikaholm igår.
1. (med stängt fönster) Parfym
2. (med öppet fönster) Grispiss.
Jag valde 1:an.
Till råga på allt hade en viss kattjävel spytt precis framför halldörren när jag kom hem, trött och sliten, från praktiken. Jag försökte ignorera spyan en stund. Drack lite vatten i köket, luktade på parfymdoften på toaetten och studerade förbipasserande genom fönstret. Men spyan låg ändå kvar när jag kom ut i vardagsrummet… Det vara bara att bita ihop och torka upp äcklet. Dammsög huset efteråt för att straffa kattfan som är livrädd för dammsugaren, HAHAHA! Det kändes bra.
Idag är det praktik som gäller. Synd att man inte slutar ”tidigt” när det nalkas en sådan här fin dag, men det håller nog i sig tills jag kommer hem.
Tjingeling!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.