Jag klarade det!

Jag lyckades hålla mig vaken ända till slutet av Melodifestivalen! Vid sju skedde en liten miss i beräkningen och jag slocknade i soffan men Nicklas var hård och väckte mig. Vi gjorde varma mackor och av dem piggnade jag till. Sen var det lättare att stå emot tröttheten. Någon som däremot misslyckades var Nicklas, han somnade efter andra låten. Dåligt! Väckte mig sedan mitt i natten sen för att fråga vem som vann… *suck*
Jag tycker det var bra att The Ark vann, det känns som om de har en god chans att ta sig långt i Helsingfors. Lite kul att Carola fått två helt olika rubriker i våra svenska tidningar. I Aftonbladet sågar hon det vinnande bandet och är pissed off över att inte fått sjunga sin sång. I Expressen hyllar hon The Ark och tror på en bra placering i Helsingfors. Lustigt 😉

Vinnarna:
seger438ny.jpg
bild:Aftonbladet

Nu kollar jag på Pistvakt-filmen som går på tv1000. Jag är väl inte överdrivet förtjust i Pistvakt men några skratt blir det. Ska ta och göra lite frukost också, mamma hade varit så gullig och köpt hem en massa gott till oss så nu är det nästan lyxfrukost som serveras på Vikaholm.  

——-
Uppd.

Nu har visst Expressen ändrat sin story till att Carola är sur precis som i Aftonbladet. Synd, var roligare innan 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Jag klarade det!”

  1. Anna: Håller med. Även om jag blev djupt förälskad i lärarinnans låt är det The Ark som är helt rätt i Eurovision s.c. Jag tror på en mkt hög placering!

Kommentarer inaktiverade.