Hemma

Det är skönt att vara hemma igen. Fast tankarna går ändå hela tiden till flygresan hem och familjen som förlorat sin maka och mamma. Såg att Expressen börjat uppmärksamma händelsen lite djupare. Nu väcks frågan offentligt om varför vi inte landade tidigare eller vände om. Det är bra. Det måste ifrågasättas. Jag vill ändå påpeka att de flygvärdinnor jag mötte skötte situationen, under omständigheterna, bra. De var säkerligen chockade och omtumlade som vi andra men de höll god min och lyckades behålla lugnet på flygplanet. Hurvida piloterna agerat rätt eller inte kan jag inte uttala mig om. Personligen tycker jag vi borde vänt om eller landat tidigare, jag hörde en flygvärdinna säga att Uzbekistan hade varit ett alternativ man valt bort. Kanske skulle man inte valt bort det. Kanske fanns det skäl till att man gjorde det. Kanske kunde man räddat den unga kvinnans liv.
Just nu känns det lite konstigt. Vi tittar på det vi filmat på semestern och samtidigt ligger det som hände på hemresan och gnager i bakhuvudet. Konstig känsla.

——

Nu har även Aftonbladet reagerat.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Hemma”

  1. Hej och välkomna hem. Förstår att det tar udden av semestern det som hände… Skönt att ni är välbehållna iaf. Jag pratade med Carro igår efter att hon pratat med dig och fick säkert höra allt du berättat. Hon är bra på att snappa upp saker och föra dem vidare. *ha ha* Hör av dig i helgen. Har en viktig sak att fråga om. Kramiz

Kommentarer inaktiverade.