Jobbig hemresa

Usch det här var inget kul alls. Jag kan inte sluta tänka på henne och hennes familj, ser dem framför mig hela tiden. Livet är så orättvist! Hur kunde det hända!? Man är helt utelämnad till sitt öde när man flyger. Varför landade vi inte tidigare!!?? Varför vände vi inte om när hon blev dålig? Det handlade inte om några timmars flygresa från Phuket utan minuter, minuter for guds skull!

Expressen

Aftonbladet

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Jobbig hemresa”

  1. Usch jag hörde detta på radion idag på jobbet och jag tänkte direkt. Undra om Josse är med på de flyget. Fy så hemskt stackars familj,de som vart på en skön semester och så hände nåt sånt här…

  2. Va hon på samma flyg som ni? Du kan väl höra av dig när du kommit hem. kram

Kommentarer inaktiverade.