Cape panwa

Då har vi kommit till det nya hotellet, med internet på rummet JIPPIE!!!
När vi kom hit i morse hade det blivit något fel med rummet så vi fick vänta några timmar innan vi kunde packa in all bröte. Rummet är riktigt fint, fräschare än det förra och dessutom har vi en dvdspelare, högklassig lyx! 😉
Det finns inget annat än hotellet här, ingen minimarket, inga resturanger, inga affärer = no shopping, stor abstinens för mig. Eftersom hotellet ligger så avsides har de små pygméerna vett att ta betalt. Det är dubbla priset har jamfört med Karon. Vi var nere en sväng på stranden och möttes av en massa Australienare och Britter. Jag gjorde nog bort mig när jag gick till strandbaren iklädd endast bikini, ingen annan var så avklädd. Har har man sarong eller shorts/t-shirt överallt utom på just solstolen. För att få komma in i en av barerna måste man vara uppklädd står det klart och tydligt på ett informationsblad vi fick med oss. Britterna gnäller på servitörerna och australienarna gnäller mest hela tiden. Det känns som om vi hamnat på en yatchclub för britter/australienare, kategori RIKA! Så Nicklas känner att han passar in :mrgreen:
Nicklas som förövrigt borde bett om en flytväst till sin mobil när han köpte den. Den blev nämligen akut badsugen och är just nu ur funktion. Blir kanske inget mer ringande den här semestern men ni kan ju mejla josse(snabel-a)grr.se om ni vill något eller skriva här. Ikväll åker vi nog in till Phuket stad och äter. Fick tips från en schysst taxichaffis att därinne är det ”cheap for me but supercheap for you”. Det låter bra tycker vi.
Det är lite svårt att bada i havet vid hotellet på eftermiddagarna pga tidvattnet. Vattnet sjunker undan så mycket att korallreven kommer fram och där är ju ingen höjdare att bada. Men poolerna fungerar dygnet runt. Vi ska gå ner och inviga den ena om en liten stund. Annars är det riktigt skönt att ligga på stranden här. Solstolarna är utspridda bland träden så man ligger inte direkt packade som sillar. Vi fick en solstol framme vid strandkanten och bara några få meter till havet (innan tidvattnet satte in vill säga). Det kallar jag paradis!

utsikten-fran-cape-panwa-hotell.jpg  Utsikten från hotellrummet. OM ni kollar riktigt noga ser man faktiskt stranden mellan träden 😉

poolen-pa-panwa.jpg   poolen-pa-cape-panwa-hotell.jpg   Poolen på Cape Panwa hotell

nicko-pa-hotellet-i-cp.jpg  Nicklas på rummet

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Cape panwa”

  1. Verkar vara väldigt fint där!! Stackarn har han förstört mobilen… Hahaha…. Kramar!

  2. Linda: Jo vackert är det men väldigt smutsigt vatten. Massa skräp från fiskebåtarna drar in på stranden. Inte så värst trevligt.
    Carro: Han har köpt en ny nu. Den får bli vår resemobil. En billig Nokia utan finesser. Känns mer ok att tappa den i vattnet än den som redan badat…

Kommentarer inaktiverade.