Matt igen

Jaha, da var man matt igen. Bade (atit for mycket matt och trott matt). Vi har preciiiiiis varit pa en restaurang i Kata som heter Charlie’s. Den ags av en svensk och jag tror det var han som tog emot oss nar vi kom. Forst fick man en valkomstdrink som var riktigt god. Eftersom det ar sista dagen har i Karon slog vi pa stort och bestallde treratters. Jag tog vitloksbrod till forratt, Grillspett med tzatsiki, sallad och bakad potatis till huvudratt (fel mat i fel lan I know men det var sa satans gott!) och slutligen en marangsviss (stavas hur?) till efterratt. Detta var helt klart basta middagen hittills. Jag kan inte med ord beskriva hur forbannat gott det var. Och servicen ska vi bara inte tala om. Rackte att man slangde en blick at servitoren sa var han framme vid bordet pa sekunden. Ar kanske inte det billigaste stallet at kaka pa men val vart ett besok. Jag kommer inte behova ata mer resten av resan, star mig pa det har 😉
I morgon klockan 9.00 aker vi till Cape Panwa sa idag har vi filmat hotellrummet, poolomradet och sant dar annat otroligt viktigt. Nicklas har dessutom filmat ett par ryska silikontuttar. Jag trodde han filmade mig men det var innan jag visste att en platinablond Barbiewannabee lag bakom… Det blir ju skitkul verkligen att visa vara semesterfilmer for barnen i framtiden. ”Jaha barn, har ser ni mamma och har ar ehh…hmm… ett par tuttar. Och dar barn ser ni ett par tuttar till, nej lilla gumman det ar inte mammas…” Skitkul, verkligen :mrgreen:

Lite bilder fran semestern:

jag-o-nicko-pa-stranden.jpg   jag-solar.jpg   bild-fran-solstolen.jpg   jag-fular-mig.jpg
Strandbilder

jag-och-min-nya-klanning.jpg  Jag och min nya klanning

nicko-mr-cool.jpg  Nicklas leker cool i hotellkorridoren. Observera hans nya snygga badbyxor. Haftigast pa hela stranden!

pizzatime.jpg  Jag kakar den Thailands nationalratt, pizza, typ… 😉

Vore kul om fler ville kommentera, fler som typ MAMMA!!!! Ja det var en pik.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

8 reaktioner till “Matt igen”

 1. Vad brun du är…Själv är man nästan lika blek som ett spöke om man tittar hur brun du är haha…Söt klänning jag älskar klänningar…

 2. Idag kollade jag ett hotell ”Cape Panwa” på östra sidan av Thailand, ett vackert vitt, tvåvåningshus, med mycket snickarglädje.Är det dit ni ska nu? Jag använde mitt nya earth-program.Himla kul! Här är det snöblask. Katten går ut och kollar blötan och sen`in igen. När hon inte kan vara ute som hon vill, blir hon sur och låter ilskan gå ut över mig Hon anfaller.
  Ha det bra, ”ha semester”, sola, bada, ät god mat, NJUT!!

 3. Du är riktigt brun Josse och Nicklas har ju bytt färg… men kanske inte brun än??! Fortsätt skriva, vi följer med../Pappafamiljen

 4. Shit vilken fin klänning!!! Den tyckte jag om!! Vilka fina bilder… Nationalrätt-pizza??! Hmm jaja….

 5. Ni ser ju ut att må bra! Jag t tycker att Nicklas shorts var skittuffa?! Vi
  avundas er alla den goa`värmen o all härlig semester! Ha det så jättemysigt.Mamma Gunilla.

 6. Tjenis!
  Jag och Thomas är jätte avundssjuka. Det ser ju härligt ut där nere. Nu vet vi vad vi har att vänta oss. Snygg klänning och tjusiga badshorts. Imorgon är det våran tur att ta hand om barnbarnen. Då blir det tuffa pix som gäller. Ingmarsson tänkte nästan att kidnappa Ester för hon charmade honom fullständigt. Här regnar och snöar om vartannat och folk har magsjuka,influensa till höger och vänster. Jag har käkat vitpepparkorn hela dagen och nu ska jag ta mej lite jägermeister. Thomas vill gärna ha ett kort på ett par silikontuttar. Hälsningar Mamma o Thomas.

 7. Snygg klänning!! Fin brun färg du har fått, niclas börjar skfta lite i färg!!
  Nu blev jag hungrig när jag läste vilken mat ni har ätit tur att jag har frukost snart.
  KRAM Linda

 8. Anna: Ja, visst var den! Ett riktigt fynd om jag får skryta med mig själv 😉
  Missan: Jag kan tänka mig att det var en av restaurangerna du såg. Den har en massa snickarglädje. Fasen va duktig du är på Google Earth! Du kanske får lära mig sen. Fullt ös medvetslös då med andra ord på lilla Missan. Hoppas våra katter håller sig lugna nu när vi inte är hemma. Sist gick det ju sådär.
  Helena: Nicklas färg lutar mer åt den danska flaggans, röd och vit…
  Carro: Är du säker på att du tyckte om den? För jag gör ju det också menar jag. Vi kan ju omöjligt tycka om samma klädesplagg. Borde jag lämna tillbaka den? Hahaha
  Gunilla: De är skitsnygg! Fanns ett par i gult också men de här var mycket snyggare. Nicklas går i dem 24 timmar om dygnet nu 😉
  Thomas och mamma: Det är inte bara kläderna som är snygga, även de som bär dem är riktiga hotties :mrgreen: Hälsa Ingmarsson att han får passa sig för Ester, hon kan vara lite falsk den där, nästa gång kan det vara Bengtsson som är favoriten. Hon har lite svårt för att hålla sig till en om man säger så…

Kommentarer inaktiverade.