Hejcon bacon!

Hej i varmen! Har luggit pa stranden hela dagen och stekt i varmen. Har lyckats branna sonder nasan och pannan ganska bra sa det fick bli skuggan for min del. Vagar inte sola for da gar det inte bra. En del kanske minns en somarmorgon da jag vaknade av att nicklas fragar mig varfor jag tagit rott lappstift pa nasan. Ungefar sa sag jag ut igar pa bade nasan och pannan… Men pa apoteket har har de dunderkramer och idag ar det nastan helt lakt! Men jag ska ta det roligt, som danskarna sager, i morgon ocksa. Sa javla skont att ha nagot att skylla pa nar man far angest over att ha suttit i skuggan en hel dag 😉
Det blev Central Festival igar. Och jag blev fattigare… Kopte tva par Levis jeans for 240 kronor stycket, vet inte om det ar billigare i Sverige eller inte men de passade bra i ala fall. Nar vi kom hem blev det en svang till apoteket i Karon, dar finna varldens basta apotekare, och efter det hittade jag tva klanningar i butiken bredvid. De kostade ca 160 kr stycket. Lite dyrare an vad jag forvantat mig men de var javligt snygga med helt psykadelsika monster. Velly nice 😉
Vi sitter i Karon och skriver nu pa en turistbyra. Var tvugna att ga hit och halsa pa apotekaren igen. Hahaha, jag bara skojar. Nu far det vara nog med apoteket! Vi skulle fraga om transfern till Cape Panwa den 1:a, fritidsresor har sitt kontor har.
Ska forsoka kopa trojor har ocksa. Det gar fan inte i Kata, de har lart sig ta betalt dar. Sist fick Nicklas en massa trojor for 17 kr stycket. Nar jag ville betala 30 kr for en troja till en forsaljare i Kata blev hon skitsur och packade ihop trojorna och vande mig ryggen. Gisa om jag blev pissed off!? Jag gick… Tyvarr marks det en forandring om man jamfor bara for ett ar sedan. Det mesta ar dyrare, tyvarr koper folk skiten aven om det ar ett rejalt overpris vilket gor att vi andra ocksa far betala overpris. Vi traffade tva kvinnor pa stranden if\dag som rest till Thailand i 15 ar. Deras favoritstalle var utan tvekan Phuket. har finns det finaste stranderna, sa de. Men de hade ocksa markt av okningen av priset. De skulle borja satsa pa Vietnam istallet nu. Tror prisokningen beror lite pa att manga Europeer har restauranger och butiker har, de har vett att ta betalt och det gor att aven Thailandarn maste oka sina priser. Dar vi surfar nu kostar det i alla fall 1 baht i minuten och det ar jakligt billigt! 20 baht ar ca 4 kronor. Aven maten ar billig om man inte gar till svenska restauranger. Shit vad jag blev hungrig nu. Idag ska jag nog ha anka. Det ar jakligt gott ska jag be att fa tala om! Far forsoka hitta en restaurang som servera anka och helst har storbystade blondiner som kunder eller servitriser, det sistnamnda for Nicklas skull. He is in paradise! ;-) 

Har ar vi just nu i skrivande stund:
nicklas-vid-datorn.jpg   jag-vid-datorn.jpg
Nicklas ser nog nagot spannande 😉

Har far Nicko fotmassage:
nicko-far-fotmassage.jpg 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Hejcon bacon!”

  1. Började nästan bli oroliga för er. Nu regnar det, om ni vill må ännu bättre;-)
    Ta mer bilder!!! /pappafamiljen

Kommentarer inaktiverade.