Sondagen

Sondag klockan 18.00
Idag har vi varit pa Nai Harn stranden. En supermysig liten strand! Fanns en hel del turister, som pa alla andra strander har, men det var sa lugnt och skont jamfort med manga andra. Alla solstolar var t.o.m inte ens uppbokade. Badgalen som jag ar blev det en hel del skuttande i de haga vagorna. Dit tog vi en taxi men hem beslot vi att aka longtail bat. Mysigt att glida fram over vattnet och studera stranderna. Dock inte lika mysig entre nar vi skulle hoppa av hemma pa Karon stranden… Jag gjorde ett graciost hopp och landande stadigt med bada fotterna i vattnet. Bakom mig hor jag sedan ett plask och nar jag vander mig om ligger Nicklas dar i vattnet och sprattlar. Han gjorde en mindre gracios entre och landande med roven forts. Jag bara asgarvade ikapp med mannen utan tander i kaften som korde longtailbaten. Stackars lilla Nicklas 😉

Ikvall har vi kakat pizza. Very nice! Fast jag maste erkanna, INGEN gor godare pizzor an Rendez Vous! Inte ens Italienaren som agde restaurangen vi var pa idag…  De hade ackliga krabbor kravlandes i ett akvarium, minus for det ocksa hihi.
Efter maten gjorde jag pedikyr och stackars Nikclas fick genomlida en fot massage som forra aret da han fick en pinne upptryckt i foten. Tro mig, det gor ont! Han fragade kvinnan idag om det skulle gora ont, nej svarade hon naturligtvis. Men det gjorde ont, det sag jag pa honom. Fast inte lika illa som forra gangen, den har massoren var mindre sadistisk ,-)

Har inte shoppat sa mycket annu, det ger lite angest. Anda har jag lyckats spendera 1200 svenska kronor. Vete fan vad de gatt till egentligen. Har bara kopt ett par solisar och en karta over Phuket. Men det ar la onodigt kraffs som mat och sant, hehe..

I morgon har Nicko lovat att vi ska aka till Central Festivalk och shoppa jarnet pa eftermiddagen. Lite fjask, det var anda sattet att fa mig stiga i baten i dag. Jag hatar att aka bat, men utpressning fungerar tydligen bra.

Lite bilder fran Nai Harn stranden:

nai-harn-stranden.jpg   nai-harn-stranden-2.jpg   nai-harn-beach3.jpg

… och sa en bild pa Rudolf med roda mulen aka Josse 😉
josse-pa-rummet-copy.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Sondagen”

  1. Åhhh, jag vill också åka till Thailand…! Tropical Garden tror jag att Emils mor och far bodde på nu. Ska höra med dem. Kram

  2. Vad härligt de ser ut på alla bilderna. Längtar så till sommaren nu…När man tittar ut genom försntret här ser man bara snö snö och åter snö…usch!=)

Kommentarer inaktiverade.