Lordagen

Okidoki har kommer rapporten som lovat.
Det jag skriver om nu utspelade sig alltsa i lordags. Vi stไllde klockan pa 08.00 far att hinna ner och fa oss en bra solstol pa stranden. Men det fanns bara platser kvar i den bakre raden. Den magiska forsta raden var bokad langt bort till Haparanda ta mig tusan! Forsta raden ar mycket battre an den bakre eftersom ehh, hmmm… man hamnar tve meter narmare vattner…typ. I vilket fall som helst: Jakla turister! De mๅste antingen ga upp vaaaaldigt tidigt eller sa ar de sa fracka att de lagger dit sina handdukar redan kvallen innan!!! Och poolomradet ska vi bara inte tala om! Dar tror jag minsann de mutar personalen for att fa stolarna bokade. Nat lurt ar det.

Sedan har vi nasta problem. Strandgrannar. Har ligger soltolarna ganska tatt och da ar det dodligt viktigt att man far schyssta strandgrannar. I l๖rdags var vi omringad av tyskar. Pa hoger sida lag en kedjer๖kande tysk barnfamilj. Pa vanstersidan lag en halvdov tysk kvinna vars favoirtiord var ”Bitte” varje gๅng hennes gubbe sa nagot. Lite irriternade.Vi har dock haft trevliga strandgrannar ocksa, ett svenska par fran Norrkoping t.ex. Nicklas storde sig lite pa att deras dialekt lat gnallig men jag tror det hela vagdes upp av att kvinnan har silikonpattar (vi sag arren) som hon solar topless och dessutom en stringbikini. Nicklas ogon har nu flyttat ex antal mm ur sina ogonglober ;-9

Idag (las lordag) solade vi forst pa Karon Beach sedan tog vi en taxi till Kata noi stranden en bit s๖derut. Den var mycket mindre an Karon. Beh๖vde bara ga tva steg sedan hade man vatten upp till halsen. Smidigt! Vi tog inga solstolar utan lade vara handdukar pa stranden nere vid vattnet. Ar mycket harligare att ligga direkt pa stranden. Fanns inte sa mycket toplessbrudar for Nicko att kolla pa daremot markte vi snart att nagon form av italiensk maffia hittat dit. Ett gang gubbar i 50-ars aldern som snackade italienska med vindens hastighet och alla hade varsinn Thailandska i famnen. Uhuuu creeepy! Nar vi lag dar och studerade Maffiosos horde jag plotsligt ett bullrande ljud i sanden. Lat som ett gang elefanter var pa intag, innan jag hann resa mig upp skoljde en vag over oss och handdukarna. Aha, tidvattnet… Det var vagen pa intag jag horde i sanden. Pa vagen hem stannade vi till vid Kata Beach och kollade in Tropical Garden, hotellet som vi bokat in oss pa nasta ar. Det sๅg fint ut. Far man ett rum hogt upp ar det sakert en jakla fin utsikt! Daremot blev vi inte sa impade av Kata stranden. Dodligt trangt. De sags att Karon ska vara den aktiva stranden medan Kata den lugna. Det stammer inte. Pa Kata var det fullt os och smockat med folk. Men det ar ganska bra nar det hander saker annars blir det langtrakigt att ligga dar. Det var i alla fall langgrunt pa Kata, vattnet var lika gron/blatt skimrande och stranden vit som pa alla andra strander pa den har underbara on.

I kvall gick vi till en frissa for Nicko skulle klippa sig. Jag satt och vantade och passade pa att studera frisorskan sa lange. Hon var ganska vacker och hade ett superperfekt har แ la Jennifer Aniston. Hon hade muskulosa armar och var kladd i en snygg klanning. Med andra ord en riktig pingla. Om hon inte varit man… Det var Nicko som kom pa det. Nar vi lamnat salongen dumforklarade han mig som beromde den snygga frisorskan. Och nar jag tanker efter hade hon/han ett adamsapple stort som en hel apelsin (fruktsallad, hihi) och den halvpip-viskande rosten lat valdigt mysko. Nicko, som pratade mer med henne/honom markte att han/hon kampade som en gnet for att inte lata basrosten spricka igenom. Stackars liten.

I morgon (las sondag) tanker vi aka till Nai Harn stranden och sola. Den ska visst vara riktigt fin har vi fatt tips om. Pa kvallen ska jag fixa mina tanaglar med lite pedikyr. Very nice! Sager som Nicklas gor ung. 20 ggr o dagen: Det har ar livet!

kata-noi-stranden.jpg  kata-noi-nicklas-solar.jpg   josse-pa-kata-noi.jpg
Kata Noi stranden

kata-stranden.jpg    kata-stranden2.jpg
Kata stranden, dit vi ska nasta ar.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Lordagen”

  1. Hej på er ni ser ut att ha det bra!!! Hörde att ni har det varmt är grymt avis på er längtar redan till nästa år.. Stränderna se helt okej ut.
    Har en hälsning från joakim att Niklas ska ta mera foto på brudarna!
    Här snöar den ena stunden regnar den andra alltså ingen höjdare.
    Ha de´bra många kramar Linda Joakim

  2. Söndag morgon. God morgon ! Idag har jag läst lite`noggrannare ?! Jag tycker ni ska se på ödlorna på ett lite`annorlunda sätt ( inte dom på restaurangen ) ( damerna alltså ) , se på dom som söta små stackare som äter massor av äckliga små ( eller stora ) insekter??????!!!!! Ha en bra dag!

Kommentarer inaktiverade.