Johanna Sällström är död!

Johanna Sällström är död och jag är i chock.
Har alltid gillar Johanna som skådespelerska, hon var speciell. En sån där som man kommer ihåg.
Undrar vad som hänt? Hoppas det var en naturlig död och inte ett brott. Men vadå naturlig död!? Det är ingenting naturligt med att dö vid en ålder av 32 år!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

6 reaktioner till “Johanna Sällström är död!”

  1. Jag blev så förvånad när jag läste de på Aftonbladet. usch så hemskt undra vad som hänt? Hemskt när hon har en liten dotter med…

  2. Du är inte den ända som blev chokad!!! De blev jag med!!!! Hon va ju en jätte bra skodis!!!

  3. Anna: Ja, tankarna går till den lilla dottern. Vad hemskt att förlora en förälder så plötsligt!
    Carina: Jag gillade också hennes skådespeleri. Ingen diva, bara naturligt agerande. Kan se ”Hans och hennes” tusen gånger om, där gör hon en bra prestation.

  4. ja tänkte att hon tagit livet av sej. hade hon en dotter? men va fan man kan få hjärtatacker å annat när som hellst så…
    konstigt iaf, just hon, annat om självaste wallander skulle dö, skulle bara kännas typ normalt då. ….

  5. Undrar hur hon dog… Kan ju knappast säga att det är en naturlig död när man är 32… Visst någonting i kroppen kan brista även då.. Konstigt att inte polisen säger hur hon dog… Fast dom kanske inte får för anhöriga, lr så är obduktion inte gjord… Jag tyckte om henne iaf!

  6. Jag tror det var en naturlig död, hjärtat eller något som brustit. Vägrar tro att det var självmord! Fast det är mysko att inte pressen spekulerar mer i dödsorsaken, annars brukar de ju vara som gamar. Om det var självmord tror jag inte att de hade varit så förtegna, när Svullo tog livet av sig skrevs det direkt. Tragiskt är det i vilket fall som helst.

Kommentarer inaktiverade.