Kan inte sluta..

… nynna på Marie Lindbergs ”Trying to recall”. Har liksom tankat ner den lite sådär som man inte får… 😳
Men Marie behöver inte oroa sig, jag är kommer att vara en av de första som köper hennes skiva. Kommer KÖPA den, inte ladda ner. Om jag gillar en artist vill jag ha skivan med rätt omslag och allt, ingen nedtankad skit med halva låtar och en svartvit fuskframsida utskriven hemma. I want the real thing!
Börjar förresten tycka att det här kanske ändå är en vinnarlåt i schlagersammanhang. även om den inte blir nummer 1 i Eurovision songcontest tror jag ändå på en hyfsad placering. Se på Irland, ballad efter ballad efter ballad, men de hänger fortfarande med. Tror dessutom fröken Marie kan få en hel del publicitet eftersom hon är en ”vanlig” männsika, redan då vinner man endel röster. Ja, det här tål att tänkas på.

Btw så gick min polare förbi i morse. Han slog på stort genom att stanna, ta av sin handsken och vinka. Fin gest. Jag vinkade tillbaka. Börjar nu dock oroa mig över att han plötsligt kommer knacka på dörren en morgon. Jag är ingen social typ och tycker vi har det bra som vi har det. Vinkning – okej, besök – inte okej. Guuud vad jag är svensk 😉
Nicklas har förbjudit mig att öppna om detta skulle inträffa. Han är säker på att min polare är någon sorts mördare förklädd i träningsoverall och en gullig mössa.
Jag gillar i alla fall min nya kompis, på avstånd åtminstone.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Kan inte sluta..”

  1. Visst – du har helt rätt!
    En helt underbar låt!!! Omöjligt att sluta att gnola. Tror oxå på en hög placering
    goran

Kommentarer inaktiverade.