Godmorgon

Söndag – igen.
Igår var det Melodifestivalen. Jag hängde inte riktigt med i det hela, fick sån huvudvärk och låg mest och tyckte synd om mig själv. Det får man göra ibland.
Jag tyckte i alla fall att Lärar-Maries låt var riktigt bra. Kände det redan tidigare på dagen då jag tjyvlyssnade på svt:s hemsida. En annan låt som jag diggade var Regina Lunds, jo mina vänner, den är bra! Men hennes scenkläder var helt åt h-vete och då går det som det går. Synd, mer avklätt och hon hade gått långt, i alla fall om man ska följa Nickos filosofi: mindre kläder – mer poäng! Om någon förresten fattade vad hennes kläder skulle symbolisera kan ni väl höra av er. Jag tappade poängen totalt.
The Ark var ok. Ingen låt som man hoppade högt i taket av glädje över men den verkar bli bättre ju mer man hör den. Jessica Anderssons var piss! Men jag jämför nog allt för lätt med ”Kalla nätter” från förra året och det var en vinnarlåt. Sorry Jess, du valde fel år.
Jimmy Janssons låt är lite gullig sådär, som hans låtar alltid är, men det är inget för melodifestivalen. Det är nog inget för mina öron heller i och för sig…
Cosmo4 var också helt ok men den var skrämmande lik en annan låt, kommer ej på vilken dock, någon?
Lustans Lakejer och Svante/Anne-Lie var så dåliga att de inte ens borde nämnas vid namn på min fina blogg. Fy skäms på mig!

Igår, innan huvudvärken och Melodifestival, blev jag bjuden på middag av Nicko. Vi åkte in till Kinarestaurangen här i byn och det var himmelskt gott. Båda fick dock lite panik vid menyvalet då vi insåg att om 1 o 1/2 vecka har vi två veckors konstant kinamatsätande framför oss. Därför kunde vi ju absolut inte ta sådan mat igår! Men det gjorde ingenting, Nicko valde planka och jag tog gräddstuvad fläskfilé med bacon, champinjoner och lök. Åhhh, det vattnas i munnen bara jag tänker på det! Till efterrätt blev det varsin friterad banan med glass. Rekommenderas varmt!

langtansfulla-blickar.jpg                graddstuvad-flaskfile.jpg
Jag slänger längtansfulla         Ser kanske inte supernice ute men
blickar efter maten                  det var GOTT!

Nu borde Carolin ringa vilken sekund som helst och avlägga rapport om gårdagens utekväll. Jag fick ett samtal när jag var på Kinan som löd: ”Kan man ha jeans, ett brunt linne och ett brunt skärp?” Detta sas med panik i rösten och jag förstod att det var kris. Vad det sedan blev för kläder vet jag ej men det får jag säkert reda på i rapporten.

Tjo tjim!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.