Vänliga dagen

Nu tänker jag vara så vänlig och dela med mig av några favoritsidor på nätet som jag kollar ofta eller rent av dagligen.

Hemnet – Samlingssida för hus till salu. Älskar att kolla på bilderna från olika hus. Man får massa inspiration till vad man själv kan hitta på. Dessutom är det kul att kolla in de där riktigt dyra kåkarna.

Allaannonser – Här finns annonser från de flesta köp och säljsidorna samlade. Dagligen kollar jag djur- och möbelannonserna. Väntar på det där STORA möbelfyndet och det LILLA djuret som behöver räddas från sin ägare.

Bröllopstorget – Nope, jag ska inte gifta mig. Forumet på den här sidan är kul. Här diskuteras allt, inte bara bröllopsrelaterade saker med andra ord. Blivande bröllopspar kan dessutom skapa sin egen sida och de håller jag stenkoll på utifall någon närstående skulle dyka upp 😉

Stayfriends – sida där man kan samla sina klasskompisar. Bra för att hålla kontakten, underlättar för framtida klassträff. Tyvärr måste man betala för att kunna utnyttja tjänsten fullt ut. Bu för det!

H&M – Behöver väl ingen närmare presentation…

Lunarstorm – No comment 😳

Aftonbladet – Ett måste för att kunna ha koll på vad som händer och sker i världen. Nöje-, mode- och hem/trädgårdssidorna är mina favoriter

TV – dagens tv-tablå på nätet. Ett måste på kvällarna.

Pjäsens hundhem – Ett hundhem där man omplacerar de stackare som inte har någon familj. Räddande änglar!

Dorothy Perkins – Superskojsiga kläder!

Thailands guiden – Allt man behöver veta om Thailand finns samlat på den här sidan. Ingen fråga är för dum i forumet, det vet jag av egen erfarenhet 😉

Byggahus – Återigen är det forumet jag hänger mest på. Här diskuteras allt om hus, inredning, trädgård osv.

Värnamo sjukhus – Eller rättare sagt BB. Alla ploppar barn till höger och vänster det gäller att hänga med i svängarna. På den här sidan uppdateras ständigt vilka som fått barn på sjukhuset.

4her – Webbutik med massor av Marimekko prylar. Titta och njut.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.