Skola – på en fredag!

Borde vara förbjudet att gå i skola på fredagar!
Jag spenderade dagens lektion med att studera en grävmaskin utanför fönstret som höll på att byta skopa och gräva och ha sig. Intressant…

Fick ett ryck och städade när jag kom hem. Svabbade t.o.m. golven. Så om någon tänker hälsa på gör det inom en timme för sedan har Nicko och katterna hunnit komma hem och stökat ner igen. Jäkla djur det där, katterna alltså. De drar med så mycket grus och smuts att jag blir galen! Springer här med dammsugaren varje dag och ändå blir man grusig om fötterna. Det är min hang-up i livet 😉
I morgon MÅSTE jag putsa fönster. Går knappt se ut längre. Nicko tjatar om att vi ska städa hallen i helgen så de kan komma hit och klinka (eller om det är kakla?) golvet. Jag bävar inför denna uppgift. Har använt hallen till slit och släng förvaring. Suck. Men det måste göras, bara bita i det sura äpplet.

Nu blir det speed läsning innan gubben kommer hem.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Skola – på en fredag!”

  1. Tina: Japp kollade upp det, klinka ska det vara.
    Linda: Jag ska nog inte vara så hoppfull, då blir man bara besviken 😉

Kommentarer inaktiverade.