JAAAA!

Vi klarade oss! Bilen gick igenom utan anmärkning. Oh yeah oh yeah – sug på den du 😉
Jag var dödligt nervös innan… och under tiden. Men efteråt mest bara lycklig för att jag klarat mig igenom mitt livs första bilbesiktning. Trodde de skulle anmärka på en massa för när vi hade inne bilen på service för någon månad sedan var det en hel del som hade behövt bytas enligt bilmekanikern. Jomenvisst va!

jag-och-ester-ar-glada.jpg   pussas-med-ester.jpg
Så här glada blev jag och Ester (även lite förvånad) över att bilen gick igenom. Pusskalas!

Hos optikern gick det också bra. Ska testa silikonlinser nu istället så man slipper det där eviga blinkandet på kvällarna. Måste höja styrkan ett snäpp på höger öga men brytningsfelen var ok.
Kollade på glasögon också. Testade ett par som var snyggve sist på mingelkvällen. Med glas och allt skulle de kosta 1700:-. Det var väl inte så farligt!? Fru optikern påpekade nämligen att det är viktigt att ögonen får vila ibland, räcker med någon dag då och då. Bäst att lyda experten, när jag har råd… Får ta en kik i Thailand, där är märkesbågarna billiga.
Åkte en snabbis till den nya presentbutiken som öppnat i samhället. Den gamla slog igen i förra veckan och en ny öppnade upp idag. Den nya låg i en lada mitt i ett bostadsområde, lite udda placering men ganska mysigt. Fanns mest Sweden-saker, t.ex. älgar, Sverige-kläder och liknande. Jag köpte ett kom-ihågblock eftersom vårt tagit slut. Var visst den första kunden och då fick man en ros. Trevligt! Förhoppningsvis blir det fler blommor nästa vecka då alla hjärtans-dag infinner sig hrmmm Mr Nicklas, om du nu glömt det.

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “JAAAA!”

  1. kommer inte dina ögon ploppa ut då? 😉 *

    just det ja… alla hjärtans dag. fuck, å pelle fyller 18 den 15, feb!!!. va fan ger man till en 18 åring? hon vill ha en cam. eeeh kan ju inte ge henne en cam, liksom. helluuuu???? pengar kanske, men de behöver ja ju själv. (dah) ingen bra tid nu. hahahahahahaah. :):):):):)

Kommentarer inaktiverade.