Läste en kul grej på jobbet

Hittade en Hemmets Journal som jag ögnade igenom på fikat idag. Hittade en kul artikel om Lill-Babs, som för övrigt var inne och handlade av mig och en kollega i somras *skryt*. Artikeln handlade om när hon var iväg på en fotografering och tyckte hennes ögon såg lite dassiga ut så hon skulle ta ögondroppar för att fräscha upp dem. Utan att riktigt kolla drog hon upp en flaska ur väskan och droppade i ögonen. Men det visade sig vara nagelklister med supereffekt så ögonen klistrades igen! Hos läkaren lyckades man få bort det mesta men en bit av hornhinnan försvann på köpet. Men nu är Lill-babs helt återställd stod det i slutet. Jag vet inte hur stor sanningsfaktorn är i den här storyn men lite kul/äckligt är det i alla fall.

Snart börjar Melodifestivalen. Jag sitter här redo till tusen. Tacosen är uppätna, chipsdippen står i kylen och papper/penna ligger på bordet för poängsättning. Snart!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

5 reaktioner till “Läste en kul grej på jobbet”

  1. Nja, det var väl inte så kul. Snarare tragiskt. Det kunde ju blivit en stor personlig katastrof. På någon annan blogg läste jag i höstas att hon hade en sorts ögondroppar som används för att dölja röda ögon i samband med baksmälla. Vad vet jag?
    Men hur var hon när hon handlade? Trevlig förmodar jag. Det säger ju alla som träffat henne. Men såg hon sliten ut?

  2. Jelax: Nej du har rätt, kul var fel ord att använda. Fast eftersom det gick bra kan hon förhoppningsvis se tillbaka på situationen och skratta över sin klantighet. Hon såg precis likadan ut som på tv, varken mer eller mindre sliten. Det är en kvinna med stil, det kan jag inte säga emot. Däremot var hon kanske inte den trevligaste kund jag haft. Hon grävde i fickan och slängde (bokstavligen) upp några tusenlappar på disken. Jag fick intrycket av att hon är lite stöddig, men det kanske är ett måste inom hennes bransch.

  3. Jag tror dig naturligtvis. Du var ju själv åsyna vittne. Men den vanliga kommentaren från folk som mött henne i det normala livet brukar vara att hon inte är stöddig utan väldigt naturlig. Det kan ju också vara en spelad trevlighet i vissa lägen. Av din beskrivning förstår jag att hon var snyggt sminkad. någon gång kan man i kvällspressen se en bild av henne där hon är osminkad och då ser hon faktiskt härjad ut. (Lite tråkigt att en artist som man länge beundrat uppför sig på ett lite osympatiskt sätt!)

Kommentarer inaktiverade.