4 reaktioner till “Go Tyra!”

  1. jepp det va bra! huuum. såg på tv star för ett tag sen. om modeller som är smala. de intervjuvade en tjej, som typ såg ut som mej men mer kurvor, att varför det ska vara så smalt. (hon va modell) och hon sa att hon alltid varit sån. kanske inte kommer se ut så om nåt år, men just nu är det så här. de bara huuummmm.. RIGHT. trodde henne inte. HALLÅ?! det finns dem som är smala! behöver inte betyda att de har bulimi eller va fan det heter eller anorexia! kiss my small ass! jävla tjat om folk som vill ha smala höfter. trött på allt sånt. fu….. cking… s … hit./R%¤&/%TC IY/TIUYYU&REE%#&(RDTYFG and fuck again.

  2. Håller med dig. Det hela borde uppmärksammas från det hållet också. Vissa kändisar blir anklagade för att ha anorexi trots att de äter som hästar och lever sunt, andra kändisar blir kallade tjocka kossor även om de lever och äter sunt. Kan man inte bara få se ut som man gör och helt enkelt acceptera det? En kraftig brud kan vara vacker och en smal kan det också. Så enkelt är det!

Kommentarer inaktiverade.