Tjyvlyssnat lite bara

Lyssnade bara lite lite liteeee på kvällens bidrag. Tycker inte någon är sådär pangbra. Gillar Andersson och Gibsons bidrag ”Anything but you”. Känns som en typisk yla-till-i-bilen-låt, inget M-festival objekt precis dock.
Åhhh måtte det börja snart så jag slipper kolla på den här satans Dirty Dancing. Klarar bara inte med sådana där romantiska fjant filmer. Dessutom kallas fjollan för ”Baby”, för gudsskull! BABY! Suck… Lite bra musik dock, det får väga upp.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Tjyvlyssnat lite bara”

  1. är ju en klassiker fan. ska ses, även om den nu.. är hemskt töntig. man SKA kunna en del repliker. lika viktigt som att äta majs till frukost. (hummmmm) 😉

Kommentarer inaktiverade.