Jag blir galen

Det finns inget mer irriterande än när man inte ser ordentligt! Jag har märkt ett tag att mina linser inte känns ok. Vänsterögat är värst, tror att mitt brytningsfel blivit värre och det är dax att ändra styrka. Snål som man är har jag ignorerat detta i 2 år och köpt linser på nätet i samma styrka som tidigare. Men nu går det inte längre! När man sitter och läser så mycket som jag blir det supertufft för ögonen. Anledningen till att jag beställt linser på nätet istället för hos optikern är att det då bara kostar 600:- för ett halvår, hos optikern betalade jag 1600:-…. Lite skillnad!
Men nu hade jag kunnat betala flera tusen för att slippa det här suddet! Kan inte ta på glasögonen heller för de har helt fel styrka. Har inte orkat ändra dem eftersom jag aldrig har dem på mig. Dessutom krånglar linserna på kvällarna när jag blir trött, får blinka som en galning för att de inte ska torka.
Ringde idag och beställde tid här i Sms, blir första gången hos den optikern så jag hoppas han är bra. Ska se om man kan få byta märke på linserna också så man slipper bete sig som om man hade tics med upphakning på blinkningar!
*blink*blink*

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.