Oj vad kort det blev!

”Ta kortare än sist, det växer så fort” sa jag. Sant men ändå, det blev koooort! Ser ut som en liten pojke 😉
Men med tanke på hur fort det växte sist så är det lagom utväxt om två veckor. Ville slippa klippa mig igen innan resan så därför fick det bli lite snagg.
Fast jag ska erkänna för er kära läsare, inte för någon annan, att jag börjar sakna mitt långa hår. Det är ooootroligt skönt med kort hår men det känns mer ”jag” i längre. Fast den känlsan hinner nog gå över till nästa klippning.
Nicklas kommentar när jag kom hem var:
”Det ser bättre ut framifrån nu men bakifrån ser det ut som en hönas röv, fast det är inget fel men det i och för sig”.
Hmmm, var det en komplimang eller…. *Hahahaha*

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

5 reaktioner till “Oj vad kort det blev!”

  1. Jag sa ju att du skulle ha längre hår!! Att du aldrig lyssnar på mig;-) Känns mycket bättre när det är lite längre! Har firat ”lilla jul” på jobbet idag… Skönt o sluta en halvtimme tidigare idag, gör en hel del… Är ju det här nya schemat… 11h arbetsvila you know…..

  2. Åhh nej! Nu för att du sa så MÅSTE jag ju behålla det korta håret, bara för att vara tvärtemot. Varför kan folk aldrig lära sig? 😉

  3. sätt in kort!!!!
    hm. jag borde fan göra nåe med mitt hår me för fan, ser ut som en loppa.

Kommentarer inaktiverade.