Kortare frilla tack.

Ikväll ska jag fixa till frillan hos min frissa. Måste handla schampo, balsam, sprey och skum också. Kommer bli en dyr kväll… Men det är det värt! Håller på att bli galen på det här håret. Jag trivs i kort frilla men det innebär också att man måste klippa oftare eftersom en kort frilla som börjar bli för lång är HEMSK att sköta. När jag hade långt hår kunde man klippa sig när man hade lust/råd. Mitt hår växer så fort, hade egentligen behövt klippa mig var 3:dje vecka för att hålla frilla i trim. Men det funkar ju inte riktgt att ränna till frissan så ofta. Är värst med luggen och den kan jag ju ansa själv mellan gångerna. Ähh, man kanske skulle ta och raka av skiten ;-) 
Vi var inne och fick vår vaccination inför resan innan, det sved mer i plånboken än i armen kan jag säga! Idag är det 20,5 dagar kvar tills vi åker, WIIIIIIHHHHIIIIIII!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Kortare frilla tack.”

Kommentarer inaktiverade.