Packningspanik!

Ojojoj, nu ringde Nicko och sa att han kommer hem om en stund så vi kan åka till Ullared och kolla på resväskor. Genast börjar mitt hjärt bulta snabbare än snabbast.
VAD SKA JAG HA!?
Ullared är ett sådant place som man bara åker till några gånger om året och då gäller det att ha en helt komplett lista med sig på vad som ska inhandlas. Missar man något är det osis och man tvingas handla samma produkt här hemma kanske för hela 5 kronor mer!
Det här är ångest av högsta klass 😉
Eftersom detta troligtvis blir det enda Ullareds besöket innan resan MÅSTE jag få tag på allt det där viktiga som ska med.
På listan står just nu:
– Minihårspreysflaskor
– Minitandkrämstub
– Resväska stooooor
– Dubbeldusch till gubben
– Nivea after sun x2
– Shorts
– Bomullspads
Panik panik! Är det något mer jag inte redan har hemma som MÅSTE inhandlas innan resan?
Mamma, jag har redan plåster och sårtvätt.
Varför sparade jag inte min packningslista från förra gången, det enda jag kommer ihåg från den packningen är att jag INTE ska ha med lika mycket skit. Det mesta finns att köpa där. Så varför stressar jag som en dåre nu då? Släktdrag… 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

5 reaktioner till “Packningspanik!”

  1. Läste en blogg om en tjej som hade köpte en massa snyggt när hon var i Thailand. Åå jag blev så sugen=) Vill ha en Gucci plånbok och de gör ej om de ör en billig ”skit” från Thailand haha…Vill oxå åka till värmen…När åker ni?Martin Stenmarck skulle åka till Thailand och vara där nere en månad=) Hälsa han om du ser han haha

  2. Finns en hel del snyggt men kvlaiten är det väl lite si och så med. Köpte ett par ÄKTA Lee jeans för 250:- sist, det var billigt! Sen blev det två väskor, LV kopior, men de är stenhårda och dragkedjan seg som tusan, mindre bra köp. Det gäller att syna allt i sömmarna!
    Vart skulle Martin då!? Phuket? Shit om jag ser honom, kommer nog dö lite då 😉 Sist bodde vi på samma hotell som Tilde de Paula. Hon verkade sliten. Behövde nog semester.

  3. Jag vet inte vart han skulle…Men han skulle vara borta en månad.Ja tänk att se han där,i badbyxor och bar överkropp=)Han skulle åka till helgen i alla fall…

Kommentarer inaktiverade.