Det bidde Ge-Kås

Fem minuter över fem studsade vi in på pensionärernas mecka. Jag är en riktig plockare och bostavligen slänger ner saker man ”råkar” gå förbi i vagnen. Dock inte mer än tre impulsköp den här gången, en grå kofta,
kofta.jpg

två par knästrumpor från Blammo,
knastrumpor.jpg

och en vit korg med svart blommor på, tänkte jag kunde plantera blommor i den till sommaren och sätta på verandan.
korg.jpg 

Vi hittade iaf det vi var ute efter, två resväskor. De hade fått in ett gäng Carlton trolleys. Tyvärr fanns det bara en röd kvar i den storleken och modellen vi ville ha. Snabbt som ögat ryckte jag åt mig den. Frågade en anställd men tyvärr hade de bara en enda pall kvar med de väskorna och den stod borta på lagret. Nicko blev lite besviken men jag tröstade honom med att han faktiskt har den från Smålänningen kvar hemma. Men när vi är på väg till kassorna upptäcker vi en alldeles ensam väska bland friluftssakerna. Utan ägare är den och vi beslutar oss för att ta hand om den övergivna stackaren. Snacka om tur! Glada i hågen åkte vi från Ge-Kås med varsin fin röd väska.  
resvaskan.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Det bidde Ge-Kås”

Kommentarer inaktiverade.