Måndag morgon

Linda Nyberg var på besök på nyhetsmorgon i morse. Hon ska leda det nya programmet Prinsar och prinsessor på 4:an som börjar ikväll klockan 21.00. Jag måste komma på ett bra sätt att övertyga Nicklas att vi ska kolla på det. Kan bli en svår uppgift, tror mutning är det mest effektiva, jag kör på det.
Tycker det är lite spännande med kungafamiljer. Är lite delad i frågan om deras vara eller icke vara. De kostar trots allt en hel del pengar men å andra sidan kanske landet tjänar igen det på den publicitet man får genom sin kungafamilj. Spännande är det iaf! Ikväll skulle det handla om den norska familjen. Linda berättade att det var hård cencusr på frågorna hon ville ställa. Det ströks en hel del och fastän det var Mette Marit som skulle intervjuas fanns Haakon med och ”hjälpte” henne svara. Det är nog ganska känsligt med just henne eftersom hon inte är en riktig prinsessa och därför är kraven högre på henne.

Idag ska jag speed-läsa lite och i eftermiddag blir det kanske en sväng till Ullared. Har inte riktigt bestämt mig än. Först tänkte jag och gubben åka ihop ikväll när han kommer hem från jobbet men så upptäckte jag att de bara har öppet till 18 idag. Illa!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.