Hårfönsjakt

I brist på bra resväskor på nätet spenderar jag morgonen med att leta efter en bra resehårfön istället. Vill ha en liten, gärna med fällbart skaft och viktigast av allt, det MÅSTE följa med en tratt, även kallat diffuser. Hittade den häreleven.se men det står ingen storlek, känner på mig att den är ganska stor.
Får ta mig en titt i stan idag när jag ändå ska dit. Har ett fullt schema denna dag. Först skolan till 15, sedan stan där jag ska hitta en bok, en resväska, en resehårfön och ev. en födelsedagspresent. Sedan ska jag till mormor och morfar, ge dem boken de beställt och installera Google Earth på deras dator. Efter det bär det av till mamma för att lämna av lite pappren. Ska hinna till biblioteket för att låna böcker och till Kindis för att hämta ut böcker som jag beställt från Adlibris också, helst innan de stänger!
Shit, känner mig stressad bara jag tänker på det 😉

PS. hade visst fått en knäckebrödssmula under P på tangentbordet. Säg inget till Nicklas, han hatar när folk smular över sina tangentbord, yrkesskada…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Hårfönsjakt”

  1. Var inne i stan och kollade på den. Men den hade ingen sån där tratt till. Köpte en på Åhlens istället, samma som fanns på eleven.se, smidigt!

Kommentarer inaktiverade.