Vill inte gå ut

Det snöar ute nu och jag måste gå ut och starta bilen. Jag vill inte! Hatar snö!!!
Ska iväg på praktik idag. Lite observerande. Har två veckor på den här skolan längre fram och jag tänkte mjukstarta lite nu innan med att bara var med och lära känna klasserna. Förhoppninsgvis får jag då också lite inspiration om vad jag kan hitta på med de små liven de där två veckorna.
Åhh vad irriterade att det är Latjo Lajban nu på morgonen lagom till då jag käkar frukost. Blir inte en ordentlig människa om jag inte får se lite nyhetsmorgon och nyheter på morgonen! Nu är hela dagen förstörd 😉
Nu måste jag väcka Nicko genom att hoppa lite på honom där han ligger intet ont ananade i sängen *heheheheee*

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.