Lämnar väskdjungeln och tar fram Kitty

Har suttit och kollat resväskor på nätet halva kvällen. Hittade lite tester som gjorts, synd bara att de typ visar tvärtemot varandra. På ett ställe fick Åhlens resväskor toppbetyg, på ett annat klassades de som sämst. Ska in en sväng till H-stad efter skolan i morgon och kolla väskor. Vill ha en bra och hållbar men ändå inte för dyr. Hittade en rosa som är satans snygg på Wedins, kanske blir det den som får äran att hänga med till Thailand?
Nu tänker jag lämna väskletandet för att lägga mig i sängen och läsa en Kitty-bok. Det är inte frivilligt, tro mig. Har aldrig gillat de böckerna, de är så massproducerade som något kan bli. Ligger noll känsla bakom handlingen eller valet av ord. Blä! Kräver lite mer än så av de böcker jag läser. Men skolan vill att vi ska läsa och då läser vi. Är ju ändå ganska många kids som gillar Kitty (min lillasyster t.ex.) och då får man offra sig, forskningssyfte lixom 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.