Gnällspik

Det är jag det!
Fråga Nicklas, han vet 😉

Fast dagens gnäll har varit befogat. Fick ett samtal av pappa i morse. Han hade pratat med en brud i min bokföringskurs som visst hade ringt och klagat över hur dålig undervisning vi fått. Hon hade fått pengarna tillbaka för kursen. Jag beslöt mig även jag för att agera gnällkärring lite och ringde till medborgarskolan. Hon jag pratade med var mucho förstående och det var inga problem att avsluta kursen här och nu. Vi betalar då bara för böckerna, som faktiskt kan var bra att ha. Får lite dåligt samvete över den stackars läraren men samtidigt har jag ingen lust att lägga nästan 800 :- på något som jag inte lär mig ett skit på. Troligtvis startar en ny kurs upp till hösten med en annan lärare, får hoppas den blir mer givande.  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.