Nu ringde precis min lite knäppa sambo och frågade för hundrafemtioelfte gången idag om det snöar ute och hur mycket snö det ligger på marken. Jag kom hem från skolan vid kvart i två och sedan dess har vi hunnit prata snö tre gånger i telefon! Det hela handlar om det nya plogbladet till gräsis som Nicklas köpte förra veckan. Skotta snö blev då plötsligt livsviktigt och måste tydligen utföras så fort snön hunnit lägga sig på backen. Av rädsla för att missa denna aktivitet pga akut töande måste gubben ringa konstant för att kolla att snön v-e-r-k-l-i-g-e-n ligger kvar. Det gör den…
Om inte här så åtminstone i H-stad, Var ingen höjdare att köra därifrån idag. Såg inte många meter framför bilen, allt var bara vitt. Luften var fylld av den vita skiten, c’est la vie.

massa-sno2.jpg     massa-sno1.jpg

Det drar sig mot att vi skippar bokföringskursen idag. Jag gillar inte att skolka men har ingen ork eller lust. Iofs skulle vi gå igenom fakturering idag och det vill jag lära mig men får hoppas att Nicklas kan visa mig här hemma istället. Jaja, vi får se, kanske får jag akut lust framåt halv sju att åka på kurs, sånt kan hända vet ni! 

Oj då, nu ser det ut som om en lastil utanför kört ner i diket litegrann minsann. Hmm, får gå ut och låtsas slänga sopor för att studera det hela närmare.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “”

Kommentarer inaktiverade.